Betaversion av Dubbelappen 2.0 för Android nu tillgänglig

Med Dubbelappen 2.0 introducerar vi ny funktionalitet för att analysera spelvärde på Dagens Dubbel. Vårt arbete med att lägga till funktionalitet för att lägga in egna sannolikheter/vinstchans och sedan visa spelvärda kombinationer baserat på vinstchanserna och oddset för kombinationen är färdigt.

En beta-version av Dubbelappen 2.0 finns nu tillgänglig. För de som är intresserade går det att få prova appen gratis under en begränsad tid. Mejla info@travappar.se om du är intresserad.

Samtliga som redan kör betaversionen av Dubbelappen på Android kommer att få information om Dubbelappen 2.0 separat och behöver inte mejla.

Nedan till vänster ses hur spelaren skriver in egen sannolikhet till höger om vinnaroddset och insatsfördelningen från streckspelet och till höger visas alla kombinationer för hästarna som spelaren skrivit in sannolikheter för ihop med spelvärdet. Ett spelvärde större än 1.0 gör att kombinationen är spelvärd.

D-1Spelvärde

Om Travappar.se

Travappar.se tillhandahåller appar och tjänster för travspelare.

Vår mission är att hjälpa travspelare få tillgång till bättre information; ta mer välinformerade spelbeslut och öka deras chanser att i längden vara framgångsrika, genom att tillhandahålla tjänster och appar inom trav.

För mer information kontakta:
Markus Kämpe, VD Travappar.se, e-mail markus.kampe@travappar.se

Twitter (@travappar)
Nyhetsbrev