Tvillingappen

Tvillingappen

Hitta bra odds på Tvilling

Tvillingappen är ett hjälpmedel för att hitta spelvärda hästar och kombinationer på Tvilling. Tvillingappen analyserar vinnarodds och Tvillingodds och visar vilka hästar och kombinationer som är underspelade.

Appen är ett komplement till spelarens vanliga analys och hjälper spelaren att förbättra sina spelbeslut och öka chansen till vinst över tid.

För de som är intresserade går det att få prova appen gratis på Android under en begränsad tid. Mejla info@travappar.se om du är intresserad.

Hämta Tvillingappen på App Store

Startskärm

När Tvillingappen startas visas de tillgängliga tävlingsdagar som arrangerar Tvillingspel från ATG, se bilden till vänster. Både tidigare och kommande tävlingsdagar visas för att användaren i efterhand kan göra oddsanalys på avgjorda lopp.

I det är fallet har användaren valt att visa två dagars historik av tävlingsdagar, vilka ses högst upp i listan.  Det är fyra banor som kör tävlingar idag, där Eskilstuna och Jägersro kör kvälltrav med start 18.20 respektive 18.30. Framtida tävlingsdagar visas nedanför dagens tävlingar.

Loppvy för att analysera hästar

För ett valt lopp finns det ett antal vyer för att analysera hästar och kombinationer. I det här fallet är det lopp 9 på Solvalla i kriteriekvalen som analyseras. Loppvyn visar startlistan i loppet, se bilden till höger. För varje häst visas vinnarodds ihop med information om hur mycket hästen är spelad på Tvilling.

Ett centralt begrepp i Tvillingappen är tvillingindex och för att dra full nytta av Tvillingappen bör användaren ha god förståelse för vad det innebär. Se lektion Tvillingindex för oddsanalys på TvillingSpelskolan för att läsa mer om tvillingindex.

1

 Vinnarodds – Vinnarodds för spelade 10 kronor i vinnarpoolen         

2

 Vinnarodds i Tvillingpoolen – Beräknat odds för spelade 10 kronor på att hästen kommer etta eller tvåa i loppet*

3

 Tvillingindex – Genomsnittligt tvillingindex för alla kombinationer som innehåller hästen.

*Se lektion Att spela en häst som Tvillingvinnare i Spelskolan för information om hur Tvillingappen kan användas för att spela en häst att komma etta eller tvåa i Tvillingpoolen.

Sorterade listor för att analysera kombinationer

För att analysera kombinationer finns två typer av vyer. Den första typen visar kombinationerna i en lista, sorterat på tvillingindex eller tvillingodds. På så sätt kan användaren se vilka kombinationer som har högst tvillingindex och därmed högst spelvärde på Tvilling. För att lägga till en kombination till spelet så klickar användaren på kombinationen och insatsen sätts så att utbetalningen blir ungefär målutbetalningen som användaren valt. Se lektion Att spela med viktade insatser på Tvilling i Spelskolan för att läsa mer om spel med viktade insatser. En kombination tas bort från spelet genom att klicka på den igen.

Det finns fyra vyer i Tvillingappen som visar kombinationer i listor. Valda kombinationer visar alla kombinationer som innehåller enbart hästar som användaren valt i lopp 1 och lopp 2. Möjliga kombinationer visar alla kombinationer som innehåller minst en vald häst, se bilden till vänster, och Alla kombinationer visar alla kombinationer. Dessa vyer är sorterade på tvillingindex för att visa kombinationerna med högst spelvärde längst upp. Mest spelade kombinationer visas alla kombinationer sorterat på tvillingodds för att visa tvillingindex för favoritkombinationerna överst.

Matriser för att analysera kombinationer

Den andra typen av vyer som används för att analysera specifika kombinationer visar dem i en matris, där antingen tvillingodds eller tvillingindex visas för varje kombination. På så sätt kan användaren få en överblick av tvillingoddsen och vilka kombinationer som högt respektive lågt spelvärde på Tvilling.

För att lägga till en kombination till spelet så klickar användaren på kombinationen och insatsen sätts så att utbetalningen blir ungefär målutbetalningen som användaren valt. En kombination tas bort från spelet genom att klicka på den igen.

För att göra matriserna tydliga så färgas bakgrunden på de olika kombinationerna efter tvillingindex. Ju rödare färg på bakgrunden desto högre index för kombinationen och därmed desto mer spelvärd kombinationen på Tvilling. Kombinationer som är inkluderade i spelet har svart bakgrund och då är det istället texten som är färgad enligt tvillingindex. Bilden till höger visar en matris med tvillingindex för varje kombination.

Summering och modifiering av spelet

För att få en summering och eventuellt göra ändringar av spelet som inkluderar de kombinationer som användaren lagt till i andra vyer används summeringsvyn. Den visar information om spelet och har snabbknappar för att ändra insats per kombination eller total insats.

4  Nollställ vad - snabbknapp för att sätta insatsen för alla kombinationer till noll

5  Ins 100:- - snabbknapp för att sätta den totala insatsen till ungefär 100 kronor

6  20:-/rad - snabbknapp för att sätta insatsen för alla kombinationer till 20 kronor

7  Snittodds - genomsnittligt odds för de kombinationer som är med i vadet, viktat med insatsen

8  Snittindex - genomsnittligt index för de kombinationer som är med i vadet, viktat med insatsen

9  Spelodds - oddset för hela vadet givet att det går in*

*Se lektion Att spela med viktade insatser på TvillingSpelskolan för att läsa mer om spelodds vid vad med viktade insatser.

När spelaren är färdig så kan spelet lämnas in via ATG.se, via ombud eller på banan. För att på Android generera spelfil och lämna in på ATG classic, se lektion Att skapa spelfil och lämna in på Android i Spelskolan.

Funktioner
  • Tvillingindex för oddsanalys mot vinnarpoolen
  • Spel med målvinst
  • Filinlämning till ATG
Spelskola