Om oss

Vi är

Travappar Logo 140

Quote

Vår mission är att hjälpa travspelare få tillgång till bättre information; ta mer välinformerade spelbeslut och öka deras chanser att i längden vara framgångsrika, genom att tillhandahålla tjänster och appar inom trav.

Vår kunder

Travappar.se har sedan starten utvecklat spelhjälpmedel inom trav med skicklighetsspelare som målgrupp. Med lång erfarenhet inom IT och trav så erbjuder företaget också konsulttjänster och har levererat till t.ex. TR Media och Everysport Media Group.

Vår historia

Travappar.se drivs av Trajectory AB som startades 2013 av två vänner och studiekamrater från Teknisk Fysik i Lund, en med ett brinnande teknikintresse och en med passion för travsport sedan barnsben. Tillsammans skapade Markus Hervén och Markus Kämpe kraftfulla, intuitiva och nytänkande appar för att underlätta för spelare och förändra deras vardag.

Grundarna byggde med hjälp av sin trav- och teknikerfarenhet ett företag med teknik anpassad till det allt högre tempo och större utbud av travspel som växt fram under 2000-talet.

Om grundarna

Markus Kämpe

Civilingenjör i Teknisk Fysik från Lunds Tekniska Högskola med inriktning Matematisk statistik, Civilekonom i Nationalekonomi från Ekonomihögskolan Lunds Universitet med inriktning Finansiell ekonomi.

Markus har över 10 års erfarenhet av seniora positioner inom produktstrategi, produktutveckling och marknadsföring på Itiviti, den globalt marknadsledande leverantören av IT-system för optionshandel.

Markus Hervén

Civilingenjör i Teknisk Fysik från Lunds Tekniska Högskola med inriktning Programmering.

Markus har arbetat som utvecklare i över 15 år inom olika områden, såsom mjukvara till mobiltelefoner, it-säkerhet och mjukvara för tillbehör till handdatorer. Han har även arbetat som konsult åt ledande företag inom kommunikationsbranchen.

Kontakta oss

Trajectory AB
Växthusgatan 49
352 59 Växjö

E-post: info@travappar.se

Telefon: 072-707 15 15

Nyhetsbrev