Travappar.se levererar innovativ webbservice till Daytime Media House

Daytime Media House, Sveriges ledande leverantör av tips- och spelinformation, förbättrade under hösten sin tipstjänst Dagens Spel som används av närmare 2000 ATG-ombud runt om i Sverige. Travappar.se, Sveriges ledande appleverantör inom trav, står bakom vidareutvecklingen av en av Dagens Spels tjänster som syftar till att analysera och presentera statistik.

Dagens Spel är marknadsledande leverantör av spelinformation och tips till Svenska Spel och ATG. Innehållet återfinns hos spelombud, på hemsidor, i tryckt format och på mobila enheter. Statistik avseende hästar och kuskar är viktig information för den som ska spela på trav. Daytime Media House har omfattande historisk data för trav och baserat på den innehåller nu Dagens Spel nu presentation och tolkning av statistik som ger travspelare bättre underlag för sina spel.

"Vi ser ett tydligt behov av digitalisering inom svenskt trav och att vi har ett starkt erbjudande inom området," säger Markus Kämpe, VD på Travappar.se som har utvecklat tjänsten. "Att få arbeta med Daytime Media House och skapa en innovativ tjänst som ger mervärde för spelare är ett stort steg för oss i strävan att vara Sveriges ledande IT-leverantör inom trav."

”Den moderna travspelaren använder sig av statistik som beslutsunderlag inför sitt spel. Att på ett enkelt sätt tolka och analysera statistik har för Dagens Spel blivit allt viktigare, samtidigt som det ska presenteras på ett lättförståeligt sätt för kunden," säger Hannes Andersson, VD på Daytime Media House. "Travappar.se kan både trav och IT-utveckling, vilket gjort att vi kunnat fokusera på rollen som beställare med en lägre total ägandekostnad som följd och en förbättrad service till våra kunder."

Om Travappar.se

Travappar.se tillhandahåller appar och IT-tjänster för trav. Vår vision är att förändra sättet som travintresserade ser på och använder sig av teknik.

Om Daytime Media House

Daytime Media House Ab är en svensk mediekoncern verksamt framförallt inom området sport- och spelinformation – både inom Business To Consumer- samt Business To Business-segmentet. Bolaget är idag Nordens största leverantör av spelinformation. Sedan augusti 2016 ägs koncernen av Everysport Media Group AB.

För mer information kontakta:

Markus Kämpe, VD Travappar.se, tel: 0727-071515, mejl: markus.kampe@travappar.se

Hannes Andersson, VD Daytime Media House AB, tel: 0707-365625, mejl: hannes.andersson@dmh.se

Twitter (@travappar)
Nyhetsbrev