Travappar.se levererar innovativ resultattjänst till TR Media

TR Media, Sveriges största förlag med fokus på travsport, lanserade den 3 december Travronden Resultatbevakning. Travappar.se, Sveriges ledande appleverantör inom trav, har utvecklat tjänsten som ger travintresserade helt nya möjligheter att följa trav. Mer än 2 000 användare har redan laddat ner appen från Google Play och App Store. 

Historiskt har travintresserade behövt aktivt inhämta information om trav, t.ex. genom att ta fram travresultat på webben. Med tjänsten Travronden Resultatbevakning ändras det och användare får antingen mejl eller push-notiser i mobil och på surfplatta så snart ett travlopp har gått i mål. Med sitt enkla användargränssnitt förväntas appen få stor utbredning bland travintresserade och initialt har responsen från användare varit mycket positiv.

"Vår vision sedan starten av Travappar.se har varit att förändra sättet som travintresserade använder sig av teknik och därmed åstadkomma en beteendeförändring," säger Markus Kämpe, VD på Travappar.se som har utvecklat tjänsten åt TR Media. "Att få arbeta med TR Media och skapa en innovativ tjänst som gör det enklare att följa trav mobilt är ett stort steg för oss i strävan att vara Sveriges ledande appleverantör inom trav."

"Vi ser en stor efterfrågan på ett utökat digitalt utbud. Travronden Resultatbevakning är en av de tjänster som vi utvecklar i vår digitala satsning," säger Daniel Livensjö, VD på TR Media. "Travappar.se har kunskap både inom trav och apputveckling, vilket gjort att vi kunnat fokusera på rollen som beställare med en lägre total ägandekostnad som följd."

 

Om Travappar.se

Travappar.se tillhandahåller appar och tjänster för trav. Vår vision är att förändra sättet som travintresserade ser på och använder sig av teknik.

Om TR Media

TR Media AB är Sveriges största förlag med fokus på travsport. I portföljen finns ledande varumärken som Travronden, Jokersystemet, Spelvärde.se och Mile Media. Vi älskar trav - och vill dela passionen och upplevelsen med dig!

 

För mer information kontakta:

Markus Kämpe, VD Travappar.se, tel: 0727-071515, mejl: markus.kampe@travappar.se

Daniel Livensjö, VD TR Media AB, tel: 0720-750280, mejl: daniel.livensjo@trmedia.se

 

Twitter (@travappar)
Nyhetsbrev