Travappar.se levererar skräddarsytt hjälpmedel till spelare

Travappar.se, Sveriges ledande appleverantör inom trav, tar ytterligare ett steg i utvecklingen av digitala verktyg för trav genom att leverera skräddarsytt spelhjälpmedel till storspelare.

För att lyckas som storspelare inom trav räcker det inte bara med att ha analyserat alla hästarnas tidigare starter; lyssnat till tränare, kuskar och tipstjänster samt följt utrustningsändringar och värmningar under tävlingsdagen. Varje tävlingsdag och lopp erbjuder ett antal spelformer och det är en utmaning att hitta rätt upplägg och spelform för att få ut maximal återbetalning på bra loppanalyser. Digitala hjälpmedel kan hjälpa storspelare lättare identifiera var de bästa möjligheterna finns under en tävlingsdag.

"Vi ser ett tydligt ökat intresse för bättre spelhjälpmedel från avancerade travspelare," säger Markus Kämpe, VD på Travappar.se. "Vi har länge haft ett starkt erbjudande riktat till företagen inom svenskt trav och samtidigt erbjudit enklare appar som spelhjälpmedel, men nu har vi även flyttat fram vår position som leverantör till de mest avancerade spelarna. Det är viktigt för oss att ha ett bra erbjudande också till den här målgruppen för att kunna nå vårt mål att vara Sveriges ledande IT-leverantör inom trav. Omregleringen av den svenska spelmarknaden som kommer vid årsskiftet ökar utmaningen ytterligare för spelare att hitta rätt spel och vi ser avancerade spelhjälpmedel som ett viktigt segment framöver."

Om Travappar.se

Travappar.se tillhandahåller appar och IT-tjänster för trav. Vår vision är att förändra sättet som travintresserade ser på och använder sig av teknik.

 

För mer information kontakta:

Markus Kämpe, VD Travappar.se, tel: 0727-071515, mejl: markus.kampe@travappar.se

Twitter (@travappar)
Nyhetsbrev