Travappar.se lanserar Dubbelappen för iPhone och iPad

Travappar.se lanserar idag Dubbelappen, ett hjälpmedel för travspelare på Dagens Dubbel, för iPhone och iPad.

Dubbelappen är ett hjälpmedel för att hitta spelvärda hästar och kombinationer på Dagens Dubbel och Lunchdubbeln. Appen använder spelarens egna vinstsannolikheter eller vinnaroddsen för att visar vilka hästar och kombinationer som är spelvärda.

Dubbelappen har utvecklats i samarbete med ett flertal mycket erfarna Dagens Dubbel-spelare och har under en längre tid testats av en referensgrupp med gott resultat. I samband med att appen lanseras så avslutas test-perioden för referensgruppen. Inom en snar framtid kommer även Android-versionen av appen att lanseras på Google Play.

-Det finns många skickliga travspelare som är duktiga på att värdera vinstchansen för hästarna som startar på Dagens Dubbel. En stor utmaning för dem är att hitta spelvärda kombinationer utifrån chansvärderingen eftersom det är många kombinationer och oddsen frekvent ändrar sig nära spelstopp.

Dubbelappen är designad för att ge dessa spelare en enkel lösning på det problemet tillsammans med andra funktioner som till exempel spel med målvinst och spelfil för att lämna in på ATG.se. Målet med Dubbelappen är att den ska bli ett naturligt hjälpmedel för duktiga Dagens Dubbel-spelare som hjälper dem att bli mer framgångsrika på spelformen, säger Markus Kämpe, VD på Travappar.se.

Använd länken nedan för att läsa mer om appen och ladda ner den i App Store.

Hämta  på Google PlayHämta  på App Store

 

Om Travappar.se

Travappar.se tillhandahåller appar och tjänster för travspelare.

Vår mission är att hjälpa travspelare få tillgång till bättre information; ta mer välinformerade spelbeslut och öka deras chanser att i längden vara framgångsrika, genom att tillhandahålla tjänster och appar inom trav.

För mer information kontakta:
Markus Kämpe, VD Travappar.se, e-mail markus.kampe@travappar.se

Twitter (@travappar)
Nyhetsbrev