Travappar.se lanserar helhetslösning för att sälja travtips online

Travappar.se, den ledande appleverantören för svenskt trav, lanserade på fredagen Tipster Pro, en helheltslösning för att sälja travtips online. Tjänsten riktar sig till både befintliga och kommande tipsleverantörer med en affärsmodell som underlättar för nya företag att ta sig in på marknaden för travtips.

Tipsleverantörer inom trav har sedan länge kunnat sälja tips online via egna sajter. Att bygga en egen lösning för att sälja travtips kräver mycket tid och en större initial investering. Travappar.se lanserade på fredagen Tipster Pro, en plattform som hjälper tipsleverantörer att snabbt komma igång att sälja tips och med en licensmodell som är en prenumeration utan den stora initiala investering som det krävs för en tipsleverantör att göra en sajt från grunden.

"-Vi ser ett intresse bland travexperter att sälja travtips online, samtidigt som det är en stor risk för dem att investera tid och pengar i att bygga en egen sajt för att sälja tipsen. Tipster Pro minskar riskerna och gör det möjligt för travexperterna att börja i mindre skala för att sedan utöka med fler tips när de bekräftat att det finns intresse för tipsen," säger Markus Kämpe, VD på Travappar.se.

"Tipster Pro är designad för att göra det lätt för travexperter att komma igång att sälja tips under eget varumärke, oavsett om de sålt travtips tidigare eller inte. Eftersom tjänsten är en helhetslösning kan travexperterna helt fokusera på sin kärnverksamhet, att leverera så bra travtips som möjligt."

Tipster Pro har utvecklats i samråd med travexperter och finns tillgänglig för att sälja travtips till spelformer som ATG erbjuder. Tjänsten innebär att travexperterna marknadsför travtipsen under eget varumärke online. Ett tillägg till tjänsten är en app för Android och iOS som skickar notiser till kunder när ett nytt tips publicerats.

 

Om Travappar.se

Travappar.se tillhandahåller appar och IT-tjänster för trav. Vår vision är att förändra sättet som travintresserade ser på och använder sig av teknik.

 

För mer information kontakta:

Markus Kämpe, VD Travappar.se, tel: 0727-071515, mejl: markus.kampe@travappar.se

Twitter (@travappar)
Nyhetsbrev