Travappar.se lanserar Tvillingappen för iPhone och iPad

Travappar.se lanserar idag Tvillingappen, ett hjälpmedel för travspelare på Tvilling, för iPhone och iPad.

Tvillingappen är ett hjälpmedel för att hitta spelvärda hästar och kombinationer på Tvilling.

Tvillingappen har utvecklats i samarbete med både spelare som ofta spelar på Tvilling och spelare som bara spelat vinnare och plats tidigare. Appen har under en längre tid testats av en referensgrupp med gott resultat och i samband med att appen lanseras så avslutas test-perioden för referensgruppen. Inom en snar framtid kommer även Android-versionen av appen att lanseras på Google Play.

-Det finns många skickliga travspelare som är duktiga på att analysera loppen och läsa hur de blir körda, vilket är en bra grund för att hitta intressanta Tvillingkombinationer. En utmaning för spelarna är att hitta spelvärda kombinationer utifrån analysen eftersom det är många kombinationer och oddsen frekvent ändrar sig nära spelstopp.

Tvillingappen är designad för att ge dessa spelare en enkel lösning på problemet tillsammans med andra funktioner som till exempel att spela en häst som Tvillingvinnare och spelfil för att lämna in på ATG.se. Målet med Tvillingappen är att den ska bli ett naturligt hjälpmedel för de som redan spelar på Tvilling och att få fler spelare att se Tvilling som ett alternativ till vinnare eller plats, säger Markus Kämpe, VD på Travappar.se.

Använd länken nedan för att läsa mer om appen och ladda ner den i App Store.

 

Hämta  på App Store

Om Travappar.se

Travappar.se tillhandahåller appar och tjänster för travspelare.

Vår mission är att hjälpa travspelare få tillgång till bättre information; ta mer välinformerade spelbeslut och öka deras chanser att i längden vara framgångsrika, genom att tillhandahålla tjänster och appar inom trav.

För mer information kontakta:
Markus Kämpe, VD Travappar.se, e-mail markus.kampe@travappar.se

Twitter (@travappar)
Nyhetsbrev